Omet navegació

Biologia i Geologia

El departament de biologia i geologia està format per:

  Roberto Artigas   (cap de departament)
  Antoni Garro    
  Èlia Ripoll    
Núria Olivé
  Xavier Joseph    

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA CIENTÍFICA NOVEMBRE 2018

SETMANA DE LA CIÈNCIA

  1. Sols podran participar al concurs membres de la comunitat educativa de l'Institut Pompeu Fabra de Martorell, fins a un màxim de 2 per persona.
  2. La temàtica de la fotografia ha de ser científica, les fotos han de tenir un títol o un comentari i amb les categories de :
  • 1r i 2n ESO
  • 3r, 4t i 1r i 2n de Batxillerat
  • Professorat i pares i mares
  1. Els participants han d’enviar la fotografia en els formats habituals (jpg i tif) al correu electrònic següent: fotocienciapompeufabra@gmail.com
  1. Els professors del Departament de Biologia i Geologia i l’ AMPA ,actuaran com a jurat en l’avaluació de les fotografies rebudes. Els organitzadors es comprometen a fer constar els noms dels autors clarament a l’exposició. A més, tots els autors elegits per formar part de l’exposició, rebran un certificat com a coautor de la mateixa.
  2. Les tres millors fotografies rebran a més premis en metàl·lic: la primera fotografia rebrà 30€ , mentre que la segona i la tercera rebran 20€ amb un xec regal per la llibreria Alfambra.
  3. El termini per enviar les fotografies acaba el 16 de novembre de 2018 a les 12h. Després d’aquesta data no s’admetran fotografies a concurs. Els guanyadors es donaran a conèixer durant la Setmana de la Ciència, Els noms dels guanyadors es publicaran a la Web de l'Institut Pompeu Fabra, a més de la confirmació per correu electrònic als premiats i el lliurament dels premis es farà el dia de Sant Jordi.
  4. Els autors es responsabilitzen de l’autoria i originalitat de les fotografies enviades, declarant estar en propietat de les mateixes. Així mateix, els autors cediran les imatges a l'Institut Pompeu Fabra per al seu ús sense ànim de lucre durant tot el temps que duri l’exposició.

CONCURS FOTOGRAFIA CIENTÍFICA

Setmana de la Ciència del 9 al 16 de Novembre 2018

setmana ciencia

Notícies

 

 

Pots veure un vídeo d'una part d'un treball de recerca de l'alumne Sílvia Zurita tutoritzat per la professora Dora Ramón on s'explica una destil.lació d'una planta medicinal d'acord amb la Farmacopea Europea.